over ons
GESCHIEDENIS

Hoewel de gemeente Weert, met nauwelijks 7800 inwoners, in 1885 al 5 schutterijen had (zijnde: St. Catharina, St. Hubertus, St. Joris, St. Anthonius en St. Sebastianus), had men ook op Boshoven de behoefte om een eigen schuttersgezelschap op te richten.

Enkele Boshovenaren kwamen op 15 maart bijeen in het huis van de gepensioneerde spoorwegbrugwachter Huub van Dijk met de plannen…

LEES HIER VERDERHET BESTUUR

Zonder bestuur is er ook geen vereniging. Het bestuur houdt zich bezig met alle zaken omtrent de schutterij. Ieder bestuurslid neemt 3 jaar zitting in het bestuur en wordt (indien men zich herkiesbaar stelt) herkozen tijdens de Jaarvergadering.

Klik op onderstaande link en maak kennis met onze bestuursleden.

LEES HIER VERDER

REGLEMENTEN

Voor de diverse schietwedstrijden zijn reglementen opgesteld. Klik op onderstaande link om de reglementen te raadplegen

meer info

OUD-IJZER

Wij komen het graag ophalen. Het enige dat je hoeft te doen is even te bellen met onderstaand telefoonnummer en wij komen het oud-ijzer bij je ophalen op een zaterdag.

Lees hier verder

KLEDINGACTIE

Schutterij Sint Oda haalt samen met scouting HuBoVra iedere 2e zaterdag van het kwartaal gebruikte kleding op. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de leden van beide verenigingen.

Meer info

LID WORDEN

Bespeel je een instrument zoals de tuba, trompet of wil je het graag leren? Vraag naar de mogelijkheden om lid te worden. Vind je schieten met de grote buks helemaal geweldig? Klik op onderstaande link voor meer info.

Meer info

WORD DONATEUR

Je kunt onze schutterij ook steunen door donateur te worden. Je leest hier alle over via onderstaande link.

word donator

WIJ ZIEN JE GRAAG!!


Wij organiseren regelmatig onderlinge schietwedstrijden tussen en met diverse andere schutterijen van Weert en omstreken. Het schuttersseizoen begint meestal in april en eindigt in september. In de wintermaanden zitten we niet stil, want ook dan hebben we tal van activiteiten, zoals binnenschieten met de windbuks.

Iedereen is altijd van harte welkom om eens te komen kijken of zelfs mee te doen. Tot ziens op onze locatie!